hits

Hvordan bli stor på Instagram :)

Jeg har tenkt litt på i det siste at jeg ønsker å få ha en stemme i samfunnet, uavhengig av jobb eller blant de jeg omgås personlig og har gjort en del research i forhold til hvilke kanaler og plattformer som man kan få mest ut av, og har nå landet på at Instagram gir meg den beste muligheten for det jeg er ute etter.

Jeg vet at mange andre også vil bli stor på Instagram, få masse følgere, sponsorer osv, så man er absolutt ikke alene om å ha dette som topp 3 på ønskelisten. Men jeg mener nå at det er plass til oss alle, og at vi har mye forskjellig å komme med hver og en av oss så jeg ser ikke på det som noe stort problem. Utfordringen er jobben og det som kreves for å komme seg opp og fram, man må ha noe som er litt unikt, og det skal også være interessant for alle de mulige følgerene som også gjør at de forblir følgere. Jeg tror mange tenker at dette er en veldig enkel og grei måte og få suksess men hvis det er tanken du sitter med tror jeg nesten du kan la være å starte. Jeg kjenner en del som er store både på Instagram og i bloggverden og de sier alle det samme. At det ligger mye tid og hardt arbeid bak deres suksess. Men det betyr ikke at du ikke vil lykkes, det viktigste er å bestemme seg for at du skal gjøre det, også gjennomføre. Hardt arbeid å det å være dedikert til noe always pays off! 

Jeg har laget en kort liste over 8 tips som kan være greit å ta med seg på veien til å bygge opp din Instagramkonto.

1. Bygg opp en good looking instafeed

2. Vær kreativ - ikke legg ut kun like bilder hver gang. Prøv å variere litt i farger, vinkler, oppsett og filter

3. Ha en rød tråd igjennom feeden - velg deg ut et tema eller noe du liker å gjøre ol. Prøv å hold deg til tema på feeden og gjennomgående i bildene du legger ut. Den største fellen mange går i er at de legger ut masse random bilder av ting som kanskje folk du ikke kjenner bryr seg veldig lite om. Pass på at feeden ikke ser rotete ut.

4. Lag deg en plan - hva slags bilder vil du legge ut, hvor skal bildene tas, og hvordan kan du få folk til å synes at det bildet du legger ut er verdt å like og kanskje begynne å følge.

5. Velg riktige hashtags - du trenger ikke å ha for mange hashtags på vært bilde du legger ut, men velg de som passer til og beskriver det spesifikke bildet. 

6. Riktig tid - ingen liker at det kommer for mange bilder fra samme person for ofte, så lag deg en regel om å legge ut 2 -3 bilder daglig. Velg heller kvalitet over kvantitet. Legg heller inn ett par ekstra stories isteden for å dele bilder som ikke er bra. Bilder som blir delt på ettermiddagen har større sjanse for å bli likt enn de som legges ut tidlig på dagen eller på morningen. Søndager er forøvrig Instagram dagen, det er da bilder får flest likes.

7. Sponsoravtaler - når du kommer så langt at det er aktuelt med sponsorer burde du ikke velge hvem som helst. Velg noen som har noe relevanse imot din ferd, og pass på at det ikke blir for mye reklame. Da vil folk slutte å følge deg.

8. Ikke bli skremt av negative kommentarer! 

 

Jeg holder på å bygge opp min egen konto og kommer til å dele mye underveis her på bloggen, så bare å følge med for oppdateringer. 

Følg meg gjerne på insta: rikkechapman

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har tips du vil dele, og instakontoen din :)

Ha en fin dag og en nydelig helg :) 

2 kommentarer

mikela

12.10.2018 kl.14:34

Takk for gode tips :)! Har flere tusen følgere der selv men føler ikke jeg klarer å få feeden til å se ryddig og samkjørt ut, Skal jobbe videre med rådene dine :) Ta gjerne en titt innom bloggen min også hvis du har lyst!

Doc&Dask

12.10.2018 kl.16:23

Sjekk gjerne «ambisiøse bloggere med blogg bedre» på fb, der er det et lynkurs i Instagram akkurat nå, gratis :D

Skriv en ny kommentar